dilluns, 30 d’abril del 2018

Una sessió d’equinoteràpia marca la vesprada del 18 d’abril

Text, Raül Francés
El passat dimecres 18 d’abril vam gaudir a l’institut d’una activitat organitzada per l’alumna de 2n de Batxillerat Nocturn Sara Belda Pasques i el professor de Filosofia Raül Francés Gómez.
Aquesta experiència va ser la posada en pràctica d’un projecte d’investigació, realitzat durant la segona avaluació, on els alumnes havien de desenvolupar un treball de recerca que els permetera  analitzar la psicologia des d’un punt de vista pràctic.
En el cas de Sara, el treball va ser com l’equinoteràpia ajuda a totes les persones a poder desenvolupar-se millor, a la seua autoestima i a la sensibilització amb els animals. En aquest cas concret, amb els cavalls i el món de l’equitació.
L’activitat va ser una bona experiència per a que l’alumnat i tots aquells que hi van participar es cohesionaren amb l’egua i pogueren conéixer millor a l’animal i a ells mateixos com a persones. Sara va realitzar diversos exercicis per a dur açò a terme:
1.  Confiança amb l’egua: anar amb ella sense mans, amb els braços oberts i els ulls tancats...
2.   Experiència amb l’egua:  poder tocar l’animal i que ell se sentira còmode amb el seu entorn.
Agraïm a la Yeguada La Farola que li deixara a Mani per a poder realitzar l’activitat. Va ser una experiència genial que pense que tots i cadascun de nosaltres recordarà sempre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada