divendres, 16 de setembre del 2016

Setmana Europea de la Mobilitat

Resultat d'imatges de dia sense cochesHui no arranque. Aquest és l'eslògan de la campanya que està organitzant la Generalitat Valenciana amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM), que se celebra cada any entre el 16 i 22 de setembre per tal de conscienciar del transport sostenible i reduir l'ús del vehicle privat al medi urbà. Aquesta iniciativa, promocionada per les diferents Conselleries, no sols afavoreix la sostenibilitat del nostre medi ambient, sinó que també potencia i beneficia l'increment de l'activitat física.

La SEM culminarà el pròxim 22 de setembre amb el «Dia sense cotxes», amb el qual es pretén que els ciutadans de la Comunitat Valenciana deixen de banda els vehicles privats en els seus desplaçaments, almenys durant 24 hores.

Resultat d'imatges de dia sense coches
Com no podria ser d'altra manera, l'IES l'Estació se sumarà la setmana que ve a aquesta iniciativa amb diverses activitats organitzades, entre altres membres del centre, per Paloma Tortosa, coordinadora del Departament d'Educació Física.

Des de l'Andana, animen el professorat d'Ontinyent perquè s'abstinga d'utilitzar el seu cotxe el proper dijous dia 22 i instem la gent jove a conscienciar els seus familiars, amics i coneguts de la idoneïtat de viatjar a peu, amb bicicleta o en transport públic. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada