dimarts, 24 de maig del 2016

Brillant comiat de l'alumnat de Segon de Batxillerat

2n Batxillerat A
2n Batxillerat B
Divendres, 20 de maig, l'IES l'Estació va acomiadar el seu alumnat de Segon de Batxillerat en una emotiva cerimònia de graduació de nou format,  a la qual van poder assistir familiars i amics i amigues d'aquests joves que ara inicien una nova i decisiva etapa en la seua formació acadèmica.
La cerimònia, que va estar guiada per la Vicedirectora, Joana Rufino, va comptar amb les intervencions d'Elena Tortosa i Lucía Sánchez, pel que fa al 2n de Batxillerat Artístic, les quals donaren pas a un vídeo del grup. Va continuar amb un vídeo elaborat pel 2n d'Humanitats i Ciències Socials. I finalitzà l'acte amb la intervenció de l'alumne Dani Ureña, de 2n Científic, que improvisà sobre els seus companys i companyes i el professorat amb un discurs ocurrent i molt divertit.
2n Batxillerat C
L'acte es clausurà amb la intervenció del Director, Pere Vañó. Però la nit continuà amb un sopar de gala i el corresponent fi de festa.
Aquest nou format en la cerimònia de comiat ha sigut tot un èxit, per la qual cosa és d'esperar que es continuarà els propers anys.
Fins sempre, amics i amigues que ara ens deixeu. Que els millors dels nostres desitjos us acompanyen sempre! 

Dani Ureña















  







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada