dijous, 24 de març del 2016

L'alumnat de Comerç Internacional visita Johnson Controls

Crònica de Javier Nadal, professor
El dia 22 de març, l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior de primer de Comerç Internacional i alguns del seus professors van visitar les instal·lacions de la empresa Johnson Controls. L’empresa, ubicada a Agullent, és part d’una multinacional americana; una planta operativa de producció i fabricació de teixits i matèries per seients per a cotxes.
Presentació  de Johnson Controls
 en la International Motor Show 2013 a Frankfur
El senyor Jorge Soler, gerent de planta, ens va fer una presentació en la sala de reunions, on ens va presentar de forma il·lustrativa l’empresa, l'organització, les fases dels processos productius i relacions de proveïdors i clients de grans marques com Renault, Seat, Dacia, etc. Va incidir també en la importància de la cultura americana d’empresa, que s’aplica en tota la planta, i es reflexa en una casi obsessió per l’eficiència, el control dels processos i un rigorós pla de prevenció de riscs laborals.   
Acte seguit, també ens va oferir un exhaustiu recorregut per totes les instal·lacions: des de magatzems logístics i de matèries, a zona de maquines d'ordit i de teixits, i també a àrea d’acabats i de control de qualitat.
La visita va ser molt interessant, ja que ens mostrà de primera mà la realitat empresarial, l'esforç de les empreses per ser eficients, per complir amb les normatives ambientals i de seguretat per al treballador, en la qual es fomenta de manera directa l'adaptació i el desenvolupament continuat per seguir sent competitiu en aquest entorn de mercat canviant i globalitzat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada