dimecres, 27 de gener del 2016

L'IES l'Estació torna a fer pòdium en AppInventor

Guillem i Jordi en rebre el premi
L'alumnat d'Informàtica de l'IES l'Estació se situa tercer en el concurs AppInventor de la Universitat Politècnica de València, seu d'Alcoi, en el concurs de noves aplicacions informàtiques. De les cinc convocatòries del concurs AppInventor, l'alumnat d'aquest centre ha aconseguit situar-se entre els guanyadors en tres ocasions.
Divendres 22 de gener es va celebrar al Saló de Graus de la Universitat Politècnica de València, campus d’Alcoi, el lliurament de premis de la modalitat B de la 5a edició del Concurs de programació mitjançant l'eina AppInventor. En aquesta modalitat, han participat alumnes de primer i de segon de Batxillerat i dels Cicles Formatius de Grau Superior. En total s'han presentat 47 projectes desenvolupats per 106 alumnes i tutelats per 13 professors de 10 centres de 5 poblacions: Muro del Comptat, Ontinyent, Banyeres de Mariola, Villena, Sant Vicent del Raspeig i Bilbao.
El tercer premi d'enguany ha sigut per a l’IES l’Estació, amb l’App Pick the Apple!, projecte de Jordi Francés i Guillem Calabuig, dirigits per la professora Maria J. Micó, qui ens explica que és una aplicació de caràcter lúdic que destaca especialment per la seua agilitat i elaborat disseny.
María José Micó amb l'alumnat de 1r de Batxillerat
Maria José Micó amb l'alumnat de 4t d'ESO
Els altres primers premis d'aquesta modalitat han recaigut també en alumnat d'Ontinyent: el primer premi per a alumnat del col·legi La Concepción i el segon per a alumnes de l’IES Jaume I. 

Com informàvem, enguany és la tercera vegada que alumnes de l'IES l'Estació aconsegueixen premi. El 2012 Vicent Párraga i David Jaén, de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, quedaren en tercera posició. Igualment, en 2013, Ignacio Campos, Adrián Flores i Daniel Martínez, de 1r de Batxillerat, aconseguiren un 3r premi, a més d'una menció d'honor atorgada aquell mateix any a alumnat d'aquest centre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada