dimecres, 8 de maig del 2013


L’alumnat de l’IES l’Estació visita INASE en la presentació del producte inaCátalog

Per segon any consecutiu,  l’alumnat de primer dels cicles professionals d’Administració i Finances, Comerç Internacional i Desenrotllament d’Aplicacions Web han realitzat la visita a INASE, per tal de conèixer les seues instal·lacions, el seu equipament, i el seu producte inaCátalog “Com vendre més”

Al llarg de la visita, l'alumnat ha descobert una nova forma de vendre i un nou canal de venda, a més d’uns valors i una forma d’entendre el món de les vendes actuals. Ara no és suficient conformar-se amb conèixer la forma tradicional de treballar, el món canvia constantment i ixen alternatives que donen peu a oportunitats de negoci, que abans eren impensables. Per tot açò, als nostre alumnat li resulta imprescindible estar al corrent de com es treballa de forma real, que coneguen aquestes noves oportunitats, i més ara, quan les necessitats i el treball de les empreses són molt dinàmiques, la tecnologia és molt canviant, i es requereix obtenir molt bons resultats. I sempre sense perdre de vista que la feina s’ha de desenvolupar amb ganes d’aprendre, sent molt dinàmic i molt actiu, i amb una il·lusió que no es pot perdre mai.

El professorat acompanyant valora extraordinàriament l’experiència ja que  aquesta visita resulta de gran utilitat per a l’alumnat dels tres cicles; una empresa no només té informàtics, comercials o administratius; per contra, la feina d’una empresa resulta més exitosa amb la col·laboració i els coneixements de tots. Tot açò ho demostra la eina comercial d’INASE inaCátalog, tot un compendi de diverses estratègies que faciliten la tasca de les vendes als comercials, la gestió d’aquestes vendes als administratius i el seu desenvolupament, que parteix dels programadors.


El professorat aprofita l’ocasió per donar les gràcies a INASE per aquesta visita, per oferir la seua visió comercial, el treball i eines emprades al món laboral, i per la seua il·lusió i les ganes de millorar contínuament. Cal indicar que INASE és entitat col·laboradora de Formació en Centre de Treball del nostre centre per realitzar les pràctiques laborals dels cicles corresponents.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada