dimecres, 15 de maig del 2013

L'alumnat dels cicles formatius de Gestió Administrativa i de Comerç visiten Coca-Cola


El passat dia 15 de maig l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà i superior de 1r Gestió Administrativa 1C, 1A, 1r de Comerç i 1r i 2n de Comerç Internacional, juntament amb els professors acompanyants Mariola Garrido, Ana García, M. Creu Crespo i Carlos Pardo, van visitar l'empresa embotelladora de Coca-Cola a València. En la visita es va explicar el funcionament de les diferents seccions de l'embotelladora, la història de la Coca-cola des dels seus orígens als EUA fins a l'actualitat, i també la incorporació de les últimes tecnologies en transport guiat per làser per al trasllat dels palets dins de la nau fins a la càrrega en els camions. El més sorprenent va ser veure in situ la velocitat d'embotellament tant de llaunes —més de 20 llaunes per segon—, com també d'ampolles de plàstic.
El personal de l'empresa va ser molt amable i atent durant tota l'estada, que finalitzà amb el lliurament d'una botella de refresc i una placa a tots els assistents.
Després de la visita es va fer una breu parada al centre comercial Bonaire, on els alumnes van tenir temps per fer algunes compres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada