dimarts, 1 de gener del 2013

Tres alumnes de l’IES l’Estació participen en el “Concurs de Videoblocs Què faries tu?"

Vota el seu vídeo JOCS DE MANS sobre les retallades en Educació!

Maria Soler, Paula Doria i Paula Gramage
Tres alumnes de primer de Batxillerat de l’IES l’Estació, Maria Soler, Paula Doria i Paula Gramage, participen en el concurs de videoblocs “Què faries tu?”, organitzat per la Federació Valenciana d'Estudiants – FAAVEM. El vídeo, titulat Jocs de mans denuncia la situació de l’educació pública a causa de les retallades i va encapçalat pel següent comentari: “L’educació pública és una de les víctimes més directes d'aquesta crisi econòmica, i amb ella tot l’ alumnat i professorat que la componen. Ens sobren motius, ens falta recolzament”

Si voleu recolzar les nostres alumnes i el seu interessant treball, ho podeu fer clicant sobre el següent enllaç: JOCS DE MANS
El sistema de votació és molt senzill, al peu d'aquesta pàgina de la web, apareix una enquesta en la qual es podrà votar el grup que decidiu, i automàticament es computarà el vot a la base de dades. Només es pot fer un vot per ordinador i dia, és a dir, si avui voteu des del vostre ordinador, fins al dia següent, no podreu tornar a votar des d'aquest ordinador. El termini de votacions s’obri el dia 1 de gener de 2013 i es tancarà el 22 de gener.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada