divendres, 19 d’abril del 2024

Diari del viatge a Valenciennes – Jornada quarta

Divendres 12 d'abril, com cada matí, hem anat a l'institut, però hui per a observar les classes. Cadascú ha anat a una classe i hem pogut observar, en primera persona, els diferents mètodes que s'utilitzen a les aules, triant les matèries enfocades al que estudiem cadascú. Ens han agradat molt els laboratoris de ciències!

A migdia, és a dir, a les 12h, tots junts hem dinat a la cantina i després hem començat a preparar les activitats finals de l'estada. Hem presentat els nostres treballs per grups, tot explicant no sols què hem fet, sinó també les nostres sensacions. Tot seguit, hem realitzat una activitat d'avaluació de l’estada on hem reflexionat sobre els nostres aprenentatges durant el projecte Erasmus. 

Per a finalitzar el dia, hem gaudit d'una vesprada on hem cantat, ballat i, sobretot, gaudit. El que més ens ha agradat ha sigut que, conjuntament amb algunes companyes franceses, hem format una “banda” per a tocar la cançó “No puedo vivir sin ti”. A més a més, la nostra companya Meïssa ha interpretat el rap que havia composat expressament per a nosaltres i que resumeix la nostra meravellosa experiència Erasmus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada