dimecres, 25 de gener del 2023

Xarrada de l’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent

La setmana passada, l’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent (SOC) va oferir a l’alumnat de 1r i 2n d’Activitats Comercials una interessant xarrada sobre els avantatges de realitzar les nostres compres al comerç de la ciutat. 

La conferència, a la qual també assistiren les professores Maite Conca, Amparo Domínguez i Marga Huerta, va tindre com a escenari la Casa de la Cultura de la localitat, on l’associació SOC va detallar als estudiants els beneficis que poden obtenir els comerciants per pertànyer a una organització com aquesta. Des de l’associació també fomentaren la emprenedoria, ja que animaren els joves a crear i implantar el seu propi projecte empresarial. 

El grup assistent a la xarrada va aprofitar el desplaçament per a visitar alguns comerços de la zona, com ara App El Llombo, Finestres Fercu, Coronació Centre Veterinari, Taberna La Gamba, Carnisseria Amparín, Autoservicio Aliaga, Gasolper i Sergi Perruquer.

SOC és una associació local, sostenible i sense ànim de lucre on estan representats molts autònoms així com xicotetes i mitjanes empreses de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada