dilluns, 16 de setembre del 2019

Passada la gota freda, l'IES L'Estació reprén l'activitat acadèmica amb normalitat

Després de l'intens i històric episodi de pluges torrencials patit per la Comunitat Valenciana, la Regió de Múrcia i part d'Andalusia el cap de setmana, l'IES L'Estació ha représ aquest dilluns el començament del curs escolar que havia quedat cancel·lat fa cinc dies, afectant els més de 825 estudiants matriculats enguany, que com a mesura de precaució no assistiren a les nostres instal·lacions. Dijous passat el consistori ontinyentí decretava a primera hora del matí la suspensió de l'activitat escolar en tots els centres educatius i formatius de la ciutat, una suspensió que es va veure ampliada al dia següent, divendres 13 de setembre, a conseqüència de la intensificació de la DANA en algunes zones del territori valencià.
Segons ha explicat a L'Andana el director de l'institut, Pere Vañó, el centre no ha patit danys significatius, a excepció de les habituals goteres que es formen quan plou de manera incontrolada. "Com es nota que està ben fet!", admet complagut sense perdre eixe humor que sempre el caracteritza.
Això significa que l'activitat acadèmica, interrompuda tres dies després de l'inici del nou curs escolar, torna a la normalitat que pertoca. Darrere queda ja una gota freda que ha causat estralls i registres pluviomètrics històrics a la ciutat d'Ontinyent. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada