dilluns, 22 de gener del 2018

Ontinyent recompensa tres estudiants del centre amb unes brillants qualificacions

L'Ajuntament homenatja tres alumnes de l'IES L'Estació pels seus expedients acadèmics extraordinaris
Jesús Ribera, Lluís Navarro i Ferran Soler són distingits amb un diploma que entregaren l'alcalde, Jorge Rodríguez, i el regidor d'Educació, Óscar Borrell
Jesús Ribera, ben acompanyat per les autoritats de la ciutat,
l'alcalde Jorge Rodríguez i l'edil Óscar Borrell
Després d'haver sigut guardonat amb el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic de Secundària, concedit anualment per la Conselleria d'Educació, Jesús Ribera Úbeda, un jove de Fontanars dels Alforins que va obtindre el curs passat la màxima qualificació en totes les matèries de 4t d'ESO, ha rebut el particular homenatge del consistori ontinyentí. L'alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el regidor d'Educació, Óscar Borrell, li lliuraren fa uns dies un diploma que acreditava la seua excel·lència acadèmica durant l'últim curs de la Secundària.  
Ferran Soler, Lluís Narravo i Jesús Ribera,
moments abans de l'inici de l'acte oficial
En aquest acte, que va comptar amb la presència de familiars, amics i professors dels homenatjats, també foren premiats Lluís Navarro i Ferran Soler per la seua magnífica trajectòria en Primària. Tots dos, que actualment cursen 1r d'ESO al nostre centre, provenen de diverses escoles. Lluís Navarro Úbeda va cursar els seus estudis elementals al CEIP Lluís Vives, mentre que Ferran Soler Martínez procedeix del CEIP Carmelo Ripoll.
En total, l'Ajuntament d'Ontinyent ha homenatjat 16 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat Valenciana amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic del curs 2016/2017. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada