dimecres, 3 de setembre del 2014

Primer dia de classe del curs 2014-2015

L'IES l'Estació dóna una calorosa benvinguda al nou alumnat

S'estrenen les millores en els accessos al centre

Les noves i nous alumnes de 1r d'ESO
Dimecres dia 3 de setembre de 2014, en un dia especialment calorós d'estiu (33º de temperatura màxima a Ontinyent) la Comunitat Valenciana ha sigut la primera de l'estat a iniciar les classes en Primària i Secundària. Sembla que la controvertida decisió política d'avançar-se a la resta no ha tingut en compte les condicions climàtiques del País Valencià, ni tampoc que els nostres centres no han estat adaptats per a l'estiu i que les temperatures que es registren a les aules superen en molt el límit de 27ºC permesos per la normativa de la pròpia Conselleria d'Educació, cosa que fa bastant complicat crear un adequat clima de concentració i d'aprenentatge en les aules.
Acte de recepció al saló d'actes
Així i tot, la directiva i l'equip docent de l'IES l'Estació han donat la benvinguda als quasi 600 alumnes del centre, dividits en 275 alumnes en ESO, 165 en Batxillerat i 152 en els respectius Cicles Formatius. Per altra banda, la plantilla del professorat s'ha reduït en tres persones (78, front als 81 del curs passat). Com a novetats, cal recordar que els tradicionals exàmens de setembre ja s'han realitzat a juny i que la nova llei d'educació (LOMQE) no arribarà als centres de secundària fins al proper curs.

Nova vorera
A nivell d'infraestructures, durant l'estiu s'han realitzat nombrosos treballs de manteniment del recinte escolar i de l'edifici, sufragats amb els recursos econòmics del propi centre. Cal destacar, però, la important inversió que l'Ajuntament d'Ontinyent ha realitzat en les millores dels accessos al centre: voreres d'accés al recinte, pèrgola i ampliació de la zona d'aparcament dels autobusos, redefinició de la circulació, etc, que tindran la seua continuació en l'acabament del projecte "Camins escolars segurs", que va ser el projecte guanyador en el procés de participació ciutadana  de priorització de projectes elaborat per l'Ajuntament.

Grup d'alumnes amb Manel Aparicio

Grup d'alumnes amb Pep Nàcher

Toni Ferrero amb el seu grup de 1r d'ESO
Grup de 3r ESO

Grup de 2n ESO


Grup de nou alumnat de 1r ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada