dimecres, 25 de setembre del 2013

Rubén Penadés, premi Poble de Muro

Rubén Penadés distingit al VIII Concurs de Composició per a colles de Dolçaina i Percussió Poble de Muro. 

Rubén Penadés
Rubén Penadés Silvestre, alumne del Batxillerat musical l'IES l'Estació ha sigut distingit amb la Menció d'Honor en el VIII Concurs de Composició per a Dolçaina i Percussió Poble de Muro i també amb la Menció Especial que concedeix la colla “La Xafigà” per l'obra Pou Clar


Segons confessa el jove compositor ontinyentí, l'obra distingida és una descripció musical del paratge natural del Pou Clar. "En escoltar la composició, vull que us imagineu el paratge: l'aigua que flueix pels pous naturals de pedra, els ocells... i que de sobte l'aigua s'accelera i salta al pou Fosc, un lloc ombrívol i perillós on amb prou feines es veu el fons, i que finalment arribem al pou dels Cavalls, on l'aigua torna a assossegar-se i el riu comença el seu transcurs cap al mar travessant el nostre poble", ens suggereix l'autor.

Rubén Penadés, de dèsset anys, ja ha estat notícia perquè va estrenar la seua obra simfònica Una altra vida als setze anys, just el desembre passat i també per ser premi Ciutat d'Ontinyent als estudis musicals en 2012. El lliurament d'aquest darrer premi es farà a Muro, el proper 18 de Gener del 2014, al Concert de la Fireta. Enhorabona, Rubén!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada