divendres, 22 de febrer del 2013


L'alumnat de Disseny d'Aplicacions Web de l'IES l'Estació participa en el concurs ProgramaMe

L'alumnat del concurs del curs anterior, amb la seua professora Tamara Riestra 
L'alumnat de DAW (Disseny d'Aplicacions Web), de primer i segon de grau superior, dirigits per la professora Yolanda Monerris, participa  enguany  també en el concurs d'àmbit estatal de programació informàtica ProgramaMe. En el curs anterior,  van participar-hi amb notable èxit. L'any passat, David Rios, Ivan Montagud i Jordi Vilaplana, de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior DAW, van resultar-ne guanyadors, a nivell de País Valencià, i van obtenir un lloc molt destacat a nivell estatal.
ProgramaMe és un concurs de programació informàtica per a alumnat matriculat en Cicles Formatius de Formació Professional. No s'estableixen diferències entre els diferents cicles existents, de manera que es permet la participació de qualsevol alumnat que curse Formació Professional a l’estat.
A mitjans de curs; és a dir, ara, s’hi realitzen múltiples concursos autonòmics en diferents seus de l’estat, amb 16 equips. En cada un d'ells, participen  alumnat dels IES de les zones d'influència de cada seu. Els millors equips de cada seu es classifiquen per al concurs estatal, pel juny. L’alumnat participa en equips formats per tres estudiants. Durant el concurs, els participants tenen 4 hores per resoldre entre 8 i 12 problemes. El guanyador és l'equip que resol correctament més problemes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada