divendres, 21 d’abril del 2017

Conferència sobre noves metodologies educatives

Javier Espinosa i Chema Lázaro, Premis Nacionals en Innovació Educativa, assessoraran el professorat de l'IES L'Estació en una conferència oberta a tota la comunitat escolar
Javier Espinosa, Premi Nacional d'Educació 2015
La xerrada, que s'emmarca dins de la Setmana de la Innovació Educativa,  tindrà lloc el proper dimecres 26 d'abril al Centre Cultural Caixa Ontinyent, de 15:30 a 17:30, i per assistir a ella caldrà inscriure's prèviament en la web de l'institut.

Chema Lázaro, Premi Nacional d'Educació 2013
L'IES L'Estació, en el seu afany de superació i millora contínua, ha convidat Javier Espinosa i Chema Lázaro, Premis Nacionals d'Educació en ensenyança no universitària 2015 i 2013, respectivament, a impartir un curs de formació adreçat, sobretot, als docents d'aquest centre educatiu.
Sota el títol Neurodidàctica aplicada a l'aula, el seminari constarà d'una primera fase que consistirà en una conferència oberta a tota la comunitat educativa, on els ponents presentaran aquelles metodologies engrescadores amb què es pretén captar l'atenció de l'alumnat. A més, aquesta xerrada, asseguren els dos experts, promou, per un costat, la incorporació del joc a les dinàmiques de classe i defensa, per l'altre, la utilització de noves estratègies o projectes educatius, fent del professorat un generador d'experiències i de l'alumnat un element autònom, motivat i competent capaç d'implicar-se activament en el seu procés d'ensenyament i aprenentatge.
La segona fase del seminari, menys teòrica que la primera, possibilitarà al professorat participant elaborar diferents materials didàctics, que seran revisats i actualitzats en una tercera sessió consistent en un taller eminentment pràctic que Javier Espinosa coordinarà al centre el proper 2 de juny. L'objectiu: anar posant en pràctica a les aules aquestes noves ferramentes pedagògiques que contribueixen a millorar i enriquir la qualitat de l'educació.
Sens dubte, una gran oportunitat per poder assimilar les últimes novetats de la neurociència i per poder formar-se en les noves metodologies aplicades a l'aula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada