dilluns, 4 de desembre de 2017

A un pas de convertir-se en el millor docent del país

Juan Torres Mancheño se situa entre els 10 finalistes dels Premis Educa Abanca
El professor d'Informàtica de l'IES L'Estació podria convertir-se el proper 10 de gener en el millor docent d'Espanya en la categoria de Formació Professional
Un total de tres professors de Formació Professional de la Comunitat Valenciana han quedat finalistes de la primera edició dels Premis Educa Abanca, un certamen nacional organitzat per mundoeduca.org, plataforma virtual que busca professionals de l'educació de totes les etapes educatives que sàpiguen transmetre passió pel seu treball. Un d'aquests docents valencians, l'únic de la Vall d'Albaida, ha sigut Juan Torres Mancheño, professor d'Informàtica de l'IES L'Estació que també exerceix de coordinador de formació al centre, on està rebent l'incondicional suport de tot el professorat i alumnat. "Aquest tipus d'iniciatives", assegura l'educador, "fa visible el nostre treball. I treballant junts podem abordar un model educatiu diferent".
La seua tasca amb l'alumnat del Cicle Formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, l'organització del primer InnoBar a la Comunitat Valenciana o el ininterromput interés que demostra pel reciclatge dels coneixements i de les metodologies didàctiques li han permés optar a aquest prestigiós guardó, la resolució del qual es farà pública el pròxim 10 de gener, dia en què es coneixeran també els noms dels vencedors de les altres categories: Infantil, Primària, Secundària/Batxillerat i ensenyança universitària.
Un dels aspectes que més valora Juan Torres és el fet d'haver estat nominat gràcies als seus alumnes de l'IES L'Estació, que el passat estiu presentaren la seua candidatura. "Ells són el vertader motor del canvi i per ells hem de seguir lluitant", manifesta el professor.
Resultat d'imatges de premios educa abanca 2017
Juan, així com cadascun dels 10 finalistes de cada modalitat, rebran un diploma acreditatiu que serà lliurat el 23 de febrer a A Coruña durant la celebració del I Congrés Mundial d'Educació, Educa 2018. En aquest mateix acte es farà entrega al guanyador de cada categoria d'un premi econòmic dotat amb mil euros.
Segons afirmen els promotors del certamen, els Premis Educa Abanca, que valoren les iniciatives individuals dels docents espanyols, pretenen convertir-se en els Goya de l'Educació, reconeixent així la bona praxi educativa. Enguany se celebra la primera edició d'aquest esdeveniment que ambiciona una continuïtat anual. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada