dimarts, 19 de desembre del 2017

Un viatge en el temps

El cap del Departament de Valencià de l'IES L'Estació, Alfred Bernabeu, que també ostenta el càrrec de cronista de la ciutat d'Ontinyent, ha sigut l'encarregat, com cada any, de transportar l'alumnat de 4t d'ESO al món ontinyentí de fa cinc segles. Aquest passeig literari i històric per la Vila de la localitat, motivat per la lectura de la novel·la de Joan Torró, El Justícia, ha possibilitat els estudiants descobrir tots aquells espais més representatius i carregats d'història que figuren en aquest relat intens que retrata els costums i les tradicions de l'Ontinyent del segle XVI.
L'activitat, que forma part de la Programació General Anual del centre, es completarà, com sempre, amb el tradicional concurs fotogràfic patrocinat pel consistori de la ciutat, on l'alumnat de l'institut immortalitza amb la seua càmera els racons més emblemàtics de la Vila.
Els noms dels guanyadors de la tretzena edició del concurs fotogràfic «Passeig literari per la Vila d'Ontinyent» es faran públics el proper divendres 22 de desembre, dia que donarà pas a les esperades vacances de Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada