dilluns, 5 de març del 2018

GRAN DOL PER LA SOBTADA MORT DEL PROFESSOR ALBERT SÁNCHEZ VIDAL


L'IES L'Estació recorda Albert Sánchez en un emotiu homenatge
Alumnat, professorat i personal no docent guarden un minut de silenci per la desaparició del professor de Física i Química
L'IES L'Estació torna a estar de dol. Albert Sánchez Vidal, docent del centre durant més de dues dècades, ens ha dit adéu de manera insospitada. Aquest cap de setmana el cos del popular professor de Física i Química era trobat sense vida, cosa que ha commogut profundament tota la comunitat educativa de l'institut, que el curs passat ja plorava la pèrdua d'altre company, Rafael López.
Però el desconsol no ha impedit a l'IES L'Estació rendir un últim i merescut homenatge a l'educador. A les dotze i quart del matí, la Direcció del centre convocava aquest dilluns una concentració silenciosa al pati en memòria del company i amic. Durant l'acte, la cap d'estudis d'ESO, Cati Moral, va posar veu a un poema de Konstantinos Kavafis, Viatge a Itaca, una composició musicada l'any 1975 per Lluís Llach que amb el pas del temps s'ha convertit en una al·legoria de la vida i la mort.  
Rialler, extravertit, amant del bon menjar i amb un peculiar i únic sentit de l'humor, Albert Sánchez Vidal era natural de l'Olleria i estava a punt de jubilar-se. Actualment ocupava el càrrec de cap de Departament i impartia docència en la modalitat del Batxillerat Nocturn, tot i que també atenia l'alumnat del règim diürn.
Albert, allà on estigues, no deixes mai de riure i d'esvalotar com tu sols sabies fer.

2 comentaris:

  1. Sóc Daniel Martínez , vaig ser professor de Física i Química de l'IES pels anys 1992 / 1999. Vaig arribar a conèixer a Albert i també a Ana en un tribunal d'opossicions. M'he assabentat fa molt temps de la seua mort i sincerament ho he sentit. Vos done els més sincers condols a tota la comunitat educativa. Salutacions.

    ResponElimina