dimarts, 22 de novembre del 2016

Acomiadament de cinc membres de l'IES l'Estació

Félix, Joan, Tari, Josep i Joana van rebre sengles obsequis durant l'acte d'acomiadament
Josep Calatayud, especialista en Pedagogia Terapèutica; Joan Cambra, professor del cicle d'Administració i Finances; Félix Cortés, de l'especialitat d'Anglés; Joana Rufino, exdirectora de l'IES l'Estació i professora de Matemàtiques; i Josep Julià, Tari, el conserge més ocurrent d'un centre educatiu. Són més que cinc noms; són cinc cares conegudes i estimades a les quals diguérem adéu el passat divendres 18 de novembre en una festa multitudinària celebrada a les mateixes instal·lacions. El motiu: la seua jubilació. "Crec que és una justa recompensa. Saber passar el temps sent feliç ha de ser ara el nostre objectiu", rubrica amb fermesa el professor d'FP, possiblement recollint el pensament dels seus altres quatre companys. 
El conserge Tari i aquells docents jubilats 
que han treballat a l'IES l'Estació
De moment, cap d'ells ha fet plans concrets. Potser "anar vivint sense obligacions, gaudint de l'oci i de la vida", apunta Joan Cambra amb la bonhomia que el caracteritza. El que és ben cert és que a tots els trobarem a faltar, sense excepcions.  Aquesta pèrdua, irreemplaçable, deixa una ferida oberta en alumnes, professors i personal administratiu i no docent que sanarà, per fortuna, amb el temps.
Sens dubte, Josep, Joan, Félix, Joana i Tari, ja podeu estar summament orgullosos de formar part a hores d'ara del nodrit grup de professionals retirats que un dia ompliren les aules i els corredors de l'IES l'Estació amb la seua presència i saviesa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada