dijous, 20 de juliol del 2017

L'Andana finalitza la temporada 2016-2017 amb més de 140.000 visites

Fernando Moreno, professor de Castellà de l'IES
L'Estació, edita L'Andana des de fa un any
El bloc de premsa de l'IES L'Estació, que ha oferit quasi 500 entrades en cinc anys d'existència, acumula visualitzacions sense cessar
L'Andana no podria tancar aquest curs escolar més satisfeta que mai. Al llarg dels últims dotze mesos, el bloc de premsa de l'IES L'Estació, nascut el 2012, ha aconseguit quasi 140.600 visites dels seus lectors i lectores, cosa que ha provocat que s'hagen alcançat un total de 260.540 visualitzacions de pàgines durant els cinc cursos acadèmics en què el bloc ha estat en funcionament. Aquestes xifres, que no tenen precedents en L'Andana, han convertit aquest mitjà de comunicació en una aposta segura de l'IES L'Estació, un centre que es fa més visible a la comarca gràcies a les nombroses informacions que el bloc presenta.
Tres han sigut les entrades que han copat l'atenció dels visitants en dotze mesos de temporada. Amb un total de 4.402 pàgines visualitzades, la notícia sobre la jubilació de cinc membres de l'institut, publicada el 22 de novembre de 2016, s'ha situat en el pòdium de L'Andana. L'entrevista al director Pere Vañó, amb 2.755 visites, o l'homenatge al desaparegut company Rafael López, amb 2.491 visualitzacions acumulades, han acaparat igualment l'interés dels lectors i lectores. També han superat les 2.000 visites l'article de l'exalumna Paula Gramage sobre la LOMQUE o la notícia sobre el Projecte de Gamificació presentat pels professors d'Informàtica Miquel Sanchis i Juan Torres.
Imatge relacionada
Entrada principal del centre
Però no podem defugir dos obvietats. Per un costat, l'increment desbocat del nombre de visualitzacions de pàgines del nostre bloc és possible gràcies al Facebook de L'Andana, que també ha engrossit quasi en 100 les seues amistats en un any, fins a obtindre 434 amics. Per l'altre, els principals mitjans de comunicació locals, comarcals o provincials, sobretot Loclar, El Periòdic d'Ontinyent, Levante i TV Digital Ontinyent, s'han fet ressò setmanalment de les primícies publicades en el bloc, contribuint a difondre la idiosincràsia d'aquest institut per la qual tant lluitem els docents de l'IES L'Estació.
Gràcies a tots, lectors i lectores, amics i amigues del Facebook, col·laboradors i col·laboradores de L'Andana i mitjans de comunicació, per fer que la nostra veu arribe a qualsevol racó de la Comunitat Valenciana.
Bon estiu!



Resultat d'imatges de dibujo sol



2 comentaris:

  1. Gràcies. Tu també vas deixar el pavelló molt alt durant la teua etapa. Així que no podem retrocedir, sinó avançar. Bon estiu.

    ResponElimina