dissabte, 19 de juny del 2021

L’IES L’Estació, en la Retrobada 2021

Benigànim ha acollit aquest mes de juny la ReTrobada 2021 de la Vall d’Albaida amb el propòsit de retre un clar homenatge a les comunitats educatives de la comarca que tant s’han implicat en el seu treball en temps de pandèmia. Amb el lema “Llavors de futur”, l’acte es va celebrar a l’Auditori Municipal Paco Salvador i va estar realitzat per la comissió organitzadora integrada per les comunitats educatives, l’Ajuntament de Benigànim i la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del valencià, amb el suport de la Colla Ecologista L'Arrel d’Ontinyent.

La impossibilitat de programar la 33a Trobada 2020 de Benigànim per la situació sanitària ha obligat a buscar una alternativa que compensara l’ajornament de la Trobada d’Escoles en Valencià. Aquesta alternativa porta el nom de ReTrobada 2021, un acte senzill i simbòlic on es va poder gaudir d’un concert musical amb els cantants Mireia Vives i Borja Penalba i de la recitació de diverses poesies per part de l’alumnat de Benigànim.

En representació del nostre institut, a l’acte acudiren Pep Calero, professor de Valencià, i Imma Cambra, vicedirectora de l’IES L’Estació, que estigueren acompanyats per l’equip directiu del CEIP Lluís Vives, un dels centres educatius adscrits al nostre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada