divendres, 11 de juny del 2021

Guillem Cambra guanya per segon any consecutiu el Premi Sambori

La Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià ha fet públics els noms dels guardonats en cadascuna de les categories comarcals del Premi Sambori, que passaran a la fase final. I per segon any consecutiu, un alumne de l’IES L’Estació, Guillem Cambra Picado, ha sigut recompensat pel seu treball.

L’obra presentada en la convocatòria d’enguany, Soc Max, és una mena de diari on el protagonista, alter ego de l’autor, va relatant en primera persona una vida que també il·lustra amb fotografies. Guillem, que actualment està acabant 2n d’ESO, ja va captivar el jurat del 2020 amb el seu relat L’extraterrestre.

Els guardons de l’àmbit comarcal es van lliurar el 29 de maig a l’auditori municipal Paco Salvador de Benigànim, un municipi que havia d’haver acollit l’any passat la 33a Trobada d’Escoles en Valencià.

Enguany són més de 5.700 alumnes de la comarca els que han participat en el concurs literari. Tots ells pertanyen a 36 centres d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i d’Educació Permanent d’Adults.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada