dijous, 13 de juny del 2013

Equip DAW primers valencians a PROGRAMAME

L’equip de DAW de l’IES l’Estació, primer lloc de la Comunitat Valenciana i cinquè a nivell estatal al concurs ProgramaMe 


ÚLTIMA HORA!

GOOGLE s'interessa per l'alumnat dels set primers equips classificats


Ivan Montagud, Yolanda Monerris, David Rodríguez, Jordi Vilaplana
L’equip de DAW (Desplegament d’Aplicacions Web) de l’IES l’Estació, format per Ivan Montagud Conca, Jordi Vilaplana Martí i David Rodríguez Tortajada, dirigits per la seua professora, Yolanda Monerris, han resultat primers classificats de la Comunitat Valenciana i cinquè lloc a nivell estatal, a la final del concurs d'informàtica ProgramaMe realitzat a Madrid el dia 7 de juny, en el qual havien participat 84 equips de tot Espanya.
La final es va realitzar a la Universitat Complutense, on l’alumnat va tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les instal·lacions de la Facultat d'Informàtica i de compartir experiències amb altres joves informàtics de tot l’estat. El concurs es desenvolupà durant quatre hores, en què havien de resoldre deu problemes. Jordi resolia el problema; seguidament David i Iván el provaven amb diferents dades d'entrada, i, mentrestant, Jordi ja estava resolent el  problema següent.
“És molt gratificant comprovar l’alt nivell de destreses i coneixements que pot desplegar el nostre alumnat, i encara ho és més constatar que el nivell adquirit a l’IES l’Estació és dels més alts de tot l’estat”, ha destacat Yolanda Monerris.


Equip en acció!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada