divendres, 21 de juny del 2013

30.000 visites!

L'ANDANA, bloc de premsa de l'IES l'Estació, acaba el curs escolar amb trenta mil visualitzacions!

Obra de Míriam González
    L'ANDANA té el plaer de compartir amb les seues lectores i lectors la feliç notícia d'haver sobrepassat just avui dia 21 de juny, solstici d'estiu, la xifra de trenta mil visualitzacions, des que el dia 8 d'octubre de 2012 encetàrem el nostre pas pel món digital amb la notícia de les manifestacions contra les retallades en educació i la supressió del transport escolar, amb la sorpresa de trobar-nos per Ontinyent amb el gran Jordi Évole.
   Curiosament, la notícia que alguna lectora o lector de L'ANDANA llegia quan hem superat aquesta magnífica xifra de visualitzacions, es referia a un premi extraordinari a l'excel·lència  educativa rebut pels nostres alumnes Gabriela Dobromirova i Rafael Insaformats en un sistema públic d'educació, que algun ministre s'ha entestat a dinamitar sense el mínim consens polític, ni escoltar les nombroses veus especialitzades que dia rere dia se n'han alçat en contra.
   Però bé, tornem on érem: 30.000 visites! i el rècord de més de 920 visites el dia que vam penjar, a les parets d'aquest bloc, les fantàstiques obres pictòriques del nostre alumnat de segon de Batxillerat Artístic. El quadre de l'alumna Míriam González (que avui se sap que ha aprovat les PAU amb un excel·lent en Tècniques d'Expressió Gràfica!) encapçala aquesta entrada i ha esdevingut la nostra icona preferida.
   Cal esmentar a més el notable èxit de visites que ha rebut la crònica de la representació teatral en anglès de Macbeth, dirigida pel professor Fèlix Cortés. També ha estat enorme l'atenció que ha rebut el nostre equip de DAW, Ivan Montagud, Jordi Vilaplana i David Rodríguez, dirigits per la professora Yolanda Monerris. Però no podem oblidar-nos d'esmentar el treball de la nostra predilecta columnista d'opinió Paula Gramage, de primer de Batxillerat, que té l'habilitat de sorprendre'ns cada dia des de la seua discreció intel·ligent i la seua intel·ligència polièdrica i humanista, en el sentit més històricament literal del mot.
  En qualsevol cas, L'ANDANA és de tot l'alumnat de l'IES l'Estació (actuals i antigues i antics alumnes)  i amb aquesta vocació és va crear: la de ser el mirall de les seues inquietuds i una pantalla de projecció en un món massa sovint hostil, que pretenem anar canviant a colp de pensaments i de paraules, de profundes i valentes pinzellades artístiques, a colp de teclat i d'innovació tecnològica, i de modernitat. Perquè el futur ha de ser nostre.
  Hem acabat el curs escolar, però L'ANDANA no fa vacances, així que esperem amb els braços oberts les vostres aportacions: un pensament, una curiositat que heu descobert durant els vostres viatges. Per la nostra banda,  intentarem mantenir encesa també a l'estiu la flama del vostre interès i de la vostra amistat.    

Us deixem amb unes imatges i pensaments esparsos; una hora de feina de L'ANDANA       

Un dia qualsevol del mes de juny


Han pintat el "logo" de l'Institut a la façana. Queda bé. Potser li dóna un aire renovat al vell centre. No li cal més. Tenim un entorn tan privilegiat!

Vicent Endrés Estellés, al fons del corredor, realitat immutable, anell de claredat perfecta.
Toni Quintero amb part del seu alumnat de primer. Classe distesa de final de curs . És tan bonic viure entre aquestes personetes!



He conegut dos éssers meravellosos: Gabriela i Rafa. He sabut que han obtingut el Premi Extraordinari de Primària. Potser algun dia els tindré d'alumnes. Quin privilegi, de debò! 


I ara, una sorpresa en primer de Batxillerat Artístic. Alba Vicedo ens ha regalat, a primera hora del matí, aquesta mostra d'art efímer. Efímer, si no arriba a ser per la càmera del meu mòbil. Fantàstic Alba! Amplieu la foto, és genial. 

Sí, és cert, l'era del mòbil, també s'ha assentat entre el professorat. Ernest, Reme, Jose..

Però Estrella no para ni davant d'una càmera. És una sort tenir una orientadora com ella, que no es perd mai!

Era digital? També hi ha Ipad i tauletes, però mireu Joan Riera amb els seus detalls d'autenticitat; fixeu-vos si no en el seu vell bloc de notes de 198...

I ara, un moment de relax i dos somriures que t'alegren el dia; Pepa i Manel.

I també un poc de debat i de complicitat


Antònia i Albert, una bona amistat...

I un café amb Fèlix i Xavi. Ep! On és Julio?








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada