dimecres, 12 de juny del 2013

L’alumne Alexandre Muñoz, de l’IES l’Estació, rep el premi extraordinari al rendiment acadèmic de mans de la Consellera d'Educació

 
Victòria Gutiérrez, Alexandre i Abelardo Muñoz davant del Palau de les Arts.
Fotos de Pere Vañó


Dilluns, dia 10 de juny, l’alumne de l’IES l’Estació, Alexandre Muñoz Gutiérrez va rebre, al Palau de les Arts Reina Sofia de València, el premi extraordinari al rendiment acadèmic, que s’atorga a aquell alumnat amb una mitjana de 10 als quatre cursos d’Educació Secundària Obligatòria.

A l’acte va assistir la Consellera d’Educació, María José Català, a més de diferents directors generals i secretaris de l'administració educativa. Es tracta de la tercera convocatòria d’uns guardons al rendiment acadèmic, que enguany han rebut 149 joves valencians i valencianes. La Consellera va posar aquest alumnat com a exemple per a la societat i va destacar el paper fonamental de les famílies i del professorat.

Alexandre Muñoz, que actualment cursa primer de Batxillerat, va assistir a l’acte acompanyat pel Director del centre, Pere Vañó, i pels seus pares, Victòria i Abelardo, destacats professora i professor de l’IES l’Estació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada