divendres, 23 de desembre del 2022

Torna la màgia del Nadal a l'IES L'Estació

Fotos: Toni Ferrero Belda

Lliurament dels premis de El Justícia

La màgia del Nadal ha tornat a l’IES L’Estació amb el seu tradicional festival. Aquest 22 de desembre, últim dia de classes i del trimestre, la comunitat educativa ha sigut l’encarregada de portar l’esperit nadalenc a tots els racons de l’institut, que havia preparat una jornada ludicofestiva des de primeres hores del matí.

La diada arrancava amb els típics esmorzars grupals, que han donat pas a les diferents activitats organitzades pels departaments didàctics: competicions esportives de futbol i voleibol, jocs de taula i amb ordinador, el sempre popular Just dance, el muntatge de forns solars, el multitudinari mercat solidari, rutes per a conèixer l’entorn i el patrimoni de Bocairent...

Actuació de l'orquestra Big Bang i de Neus Torres

A les 12:30 h, l’orquestra Big Bang, formada majoritàriament per estudiants de l’institut, ens va delectar al saló d’actes amb diverses peces musicals, algunes de les quals eren acompanyades de la dolça veu de Neus Torres, alumna de 2n de Batxillerat que va interpretar, entre altres temes, la coneguda nadala de Mariah Carey, All I want for Christmas is you.

Per la seua part, el director del centre, Fran Albero, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, foren els responsables de comunicar sobre l’escenari del saló d’actes que la Generalitat ha fet efectiva la redelegació de la construcció del nou IES pel total de l’import sol·licitat, més de 17 milions d’euros. D’aquesta manera, el consistori passarà a tindre uns recursos econòmics que li permetran poder traure el plec de condicions de construcció.

Compres al Mercat Solidari

El moment més emotiu el tinguérem quan els presentadors de la gala, la vicedirectora Imma Cambra i els joves estudiants Neus Gil i Pau Montés, entregaren a l’associació El somni de Laia els diners recaptats durant la inauguració de la cinquena edició del Mercat Solidari, 427 euros que aniran destinats a aquesta organització vinculada a FAST, una fundació que lluita per la cura de la síndrome d’Angelman.

Molt bon NADAL!

Vos deixem amb els guanyadors i guanyadores de dos dels nostres concursos amb més tradició:

  • Concurs fotogràfic El Justícia, organitzat pel Departament de Valencià amb la col·laboració d’Alfred Bernabeu i el patrocini de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Primer premi: Néstor Bernabeu.

Segon premi: Irene Cambra.

Tercer premi: David Andani.

  • Concurs de Postals de Nadal, organitzat pel Departament de Dibuix.

Postal guanyadora: Marina Valls.

Millor Postal de l’ESO: Unai Albert.

Millor Postal de Cicles i Batxillerat: Pere Bravo.

Competicions de voleibol
Jocs de pilota
Competicions de futbet
El nostre particular rei mag d'Orient ens va desitjar bon Nadal
Cicle AFI per Bocairent
Cicle DAW per Bocairent
Professorat del nocturn i de cicles formatius
Escoltant les explicacions del nostre company Pep Pascual I
Escoltant les explicacions del nostre company Pep Pascual II
Escoltant les explicacions del nostre company Pep Pascual III

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada