dilluns, 19 de desembre del 2022

El contacontes Vicent Cortés presenta el seu espectacle ‘Festín de palabras’

Festín de palabras ha arribat a l’IES L’Estació de la mà del gran contacontes valencià Vicent Cortés, un narrador oral amb 38 anys d’experiència que ha participat en múltiples festivals nacionals i internacionals. Vicent ens ha presentat un divertit i variat espectacle de contes, cançons, manipulació d’objectes i altres oralitats ludicofestives que ha servit per a recordar-nos que el ser humà no només se sustenta d’aliments, sinó també d’emocions.

Relats amb temàtica LGTBI+, escenificacions del conte tradicional de la Caputxeta Vermella o la declamació cantada del conegut Romance de Gerineldo, entre d’altres, han sigut algunes de les narracions incloses en l’espectacle Festín de palabras.

Cortés, creador de nombrosos esdeveniments de narració, ha apropat a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO una funció amb una posada en escena senzilla però efectiva, que ha afavorit la sociabilitat i aproximat la literatura d’una forma més lúdica.

Vicent, que viu al calor de las palabras, com ell mateix afirma, ha pogut complir un somni en aquesta vida: viure del conte amb emprenedoria, esforç, passió i interés, actuant amb emoció i sensibilitat en qualsevol espai que ha requerit la seua presència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada