dilluns, 3 de juliol del 2017

Entrega dels Premis Extraordinaris d'ESO de la Conselleria

Paula Torró Albero recull al Palau de les Arts Reina Sofía el Premi Extraordinari d'Educació Secundària Obligatòria
Paula amb els seus pares i el director de l'IES L'Estació
Aquesta jove de l'IES L'Estació, amant de les filologies i del Dret, acaba de cursar enguany 1r de Batxillerat Humanístic amb unes qualificacions extraordinàries.

Un moment de l'entrega dels diplomes
Paula Torró Albero ja forma part del nodrit grup d'estudiants de la província de València que la setmana passada reberen a la capital del Túria el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic de Secundària corresponent al curs 2015-2016, un reconeixement oficial concedit per la Conselleria d'Educació a aquells i aquelles joves que van completar 4t d'ESO amb un brillant expedient escolar. Amb aquests guardons, la Generalitat reconeix i valora l'esforç de l'alumnat de Secundària dels centres públics, privats i concertats que va finalitzar etapa educativa amb una nota mitjana de 10.
Paula, que no va perdre el somriure i la humilitat que sempre l'acompanyen, estigué ben escortada durant l'acte d'entrega dels premis, ja que els pares de la jove així com Pere Vañó, en representació de l'institut, no es perderen cap detall de la cerimònia.
Educació ha atorgat enguany aquest reconeixement a 398 alumnes de Secundària de la Comunitat Valenciana. Tots els estudiants guardonats han rebut, per tant, un diploma a l'excel·lència expedit per la Conselleria. A més, aquesta distinció figurarà en el seu historial acadèmic.
Una vegada més, l'enhorabona a Paula i als seus progenitors.
Per a més informació, consulta aquesta entrada del mes d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada