dimecres, 14 de juny del 2017

Graduació de l'alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior i de 2n de Batxillerat nocturn

Foto de família feta després
de l'acte més protocolari
Fotos, Yolanda Monerris
Enrique Minguet durant la seua intervenció
Elegants i amb un somriure als llavis. Així posaren per a les càmeres desenes de joves estudiants que el passat divendres 9 de juny s'acomiadaren d'un institut que els ha acollit, com a mínim, durant dos cursos escolars. Quinze dies després de la graduació de l'alumnat del torn diürn, la setmana passada diguérem adéu a tots els que han cursat algun Cicle Formatiu de Grau Superior i als matriculats en el Batxillerat nocturn.
Un selfie per a la posteritat d'Enrique, Pepa, Amparo,
Encarna i el recentment jubilat Joan Cambra
L'acte d'acomiadament, que una vegada més va comptar amb el patrocini de Seneo, Papes Buquet i l'AMPA de l'IES L'Estació, se celebrà a les 19:30 en punt al saló d'actes del centre, escenari d'una emotiva gala vespertina, presentada per Imma Cambra, en la qual tingueren cabuda els esperats reconeixements, obsequis i parlaments al voltant dels sacrificis demostrats pels ja graduats. "Les vostres històries vitals són inspiradores", reconegué Enrique Minguet, cap d'estudis dels cicles formatius. "Trobem persones que ho tenen clar i volen llaurar-se un futur. Altres, en un intent de millorar, han superat qualsevol obstacle o han decidit refer una vida que se'ls havia desmuntat".
Des del centre també s'ha volgut destacar la implicació de tot el professorat que ha procurat transmetre coneixements i oferir les millors ferramentes per al futur laboral dels que ara ens deixen. "Si volem una societat millor", advertí Minguet, "hem de començar donant nosaltres, fent tan bé com puguem la nostra feina".
Quan començà a fosquejar, els assistents a la cerimònia paladejaren un vi d'honor que fou servit als jardins de l'institut. En concloure la degustació, alumnat i professorat continuaren la vetlada als restaurants Il Rosso i Jauja, on gaudiren del sopar de graduació.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada