dimarts, 28 d’abril del 2020

El Consell Local de la Joventut convoca fins al 15 de juny el VII Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

Des del Consell Local de la Joventut d'Ontinyent s’ha presentat el VII Concurs d'Escriptura Crítica Juvenil. En aquesta convocatòria les temàtiques són les següents:
·       1ª Categoria per a 3r i 4t d’ESO: I què serà de nosaltres el 2050?
·      2ª Categoria per a Batxillerat i CFGM: Es troba la nostra educació en joc?
·       3ª Categoria per a joves de 18 a 30 anys: Són objectius els mitjans de comunicació actuals?
Des de l'assemblea del Consell han assegurat que fomentar l'esperit crític i la capacitat de redacció és fonamental per al nostre jovent, per això porten endavant una sèrie d'activitats com el Projecte de Participació en els Centres de Secundària i el Concurs d'Escriptura Crítica Juvenil. “Creiem que els i les joves tenen molt a dir, i és molt important que la seua veu siga escoltada i secundada”, expliquen des del CLJO.
Respecte als premis, enguany s’han afegit dos canons als guardons de la primera i la segona categoria, que es destinaran per al centre del guanyador o guanyadora.
·   Categoria: e-book + publicació en el periòdic VilaWeb + 75€ + lot de llibres + 2 canons per al centre educatiu.
·  Categoria: e-book + publicació en el periòdic Loclar + 100€ + lot de llibres + 2 canons per al centre educatiu.
·   Categoria: e-book + publicació en El Periòdic d'Ontinyent + 125€ + lot de llibres.
A diferència d’altres anys, els escrits es podran lliurar en el següent formulari d'aquest enllaç i en funció de com evolucione la situació sanitària per la pandèmia de la COVID-19, s’habilitarà també l’entrega al Casal del CLJO.
Des del Consell creuen que amb l'actual situació sanitària és una bona oportunitat animar al jovent a dir la seua opinió i participar en aquestes iniciatives que poden suplir gran part del temps que estem obligats a passar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada