dijous, 7 de maig del 2020

Així encara l'IES L'Estació la recta final del curs

L’IES L’Estació afronta amb determinació els últims dies del curs 2019-2020
El proper curs començarà el 7 de setembre i conclourà el 23 de juny de 2021 per a totes les etapes educatives, des d’Infantil fins a Formació Professional
Pati de l'IES L'Estació durant la quarantena
Després de la clausura de les aules per la crisi de la COVID-19, l’IES L’Estació i el seu equip directiu estan intentant determinar de la millor forma possible com serà el tancament del present exercici escolar, de manera que cap dels seus alumnes es veja perjudicat per la situació tan excepcional que estem vivint des de fa setmanes. En aquest sentit, la Conselleria d’Educació, en aplicació del pla MULAN (Model Unificat Lectiu d’Activitats no Presencials), ha donat al centre 15 tablets amb connexió a internet per a aquell alumnat amb dificultats d’accés a les TIC.
De moment, la duració del curs no ha experimentat cap canvi. Això vol dir que les activitats lectives finalitzaran, com estava previst, el proper 16 de juny per a tots els cursos i nivells. A més, per a facilitar la titulació dels joves de 4t d’ESO i de 2n de Batxillerat, hi haurà una convocatòria extraordinària en concloure les classes no presencials. Mentre que l’avaluació extraordinària de quart se celebrarà abans del 2 de juliol, la de 2n de Batxillerat serà entre el 13 i 15 del mateix mes. En canvi, l’avaluació extraordinària de primer, segon i tercer d’ESO ha sigut suspesa.
Les dates de les proves de la PAU també han patit modificacions. La convocatòria ordinària, que habitualment era a principis de juny, s’ha ajornat fins al 7 de juliol. I la convocatòria extraordinària, celebrada normalment en juliol, ara es programarà del 8 al 10 de setembre.
Inici del curs escolar 19-20
Pel que fa a les proves d’accés als cicles formatius, l’Administració ja ha publicat els terminis d’inscripció per a poder realitzar els exàmens, una inscripció que es farà de manera telemàtica del dia 25 al 29 de maig. Les dates per a la realització de les proves als cicles de grau mitjà i grau superior seran l’1 i el 2 de juliol.
Per altra part, ja s’ha publicat la informació relativa a l’admissió per al proper curs de l’alumnat d’ESO, Batxillerat, Formació Professional Bàsica i Cicles Formatius. La presentació de sol·licituds serà del 17 al 25 de juny. Donades les circumstàncies d’excepcionalitat, els tràmits es faran de manera no presencial a través d’internet i caldrà utilitzar sistemes de verificació d’identitat (certificat digital, eDNI, Cl@ve...). La resta de les novetats sobre aquests procediments es publicarà en la web del centre (www.iestacio.com), que habilitarà un canal d’informació i ajuda per a fer totes les diligències oportunes.
Però al marge de la pandèmia, la comunitat educativa de l’IES L’Estació ha rebut amb un gran somriure les últimes notícies sobre la futura construcció del nou institut. Fa escasses setmanes el consistori ontinyentí publicava les bases del concurs públic per a la redacció del projecte, pas previ a l’adjudicació de les obres i el seu inici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada