dimarts, 18 de desembre del 2018

L'alumnat de Francés visita l'aulari d'Ontinyent de l'Escola Oficial d'Idiomes de Xàtiva

Loles Terol, vicedirectora EOI Ontinyent, i Júlia Tolsà,
professora EOI Xàtiva, amb les joves guanyadores del Kahoot
Ben sabut és que els idiomes ens obrin la porta del mercat laboral i que estudiar una segona llengua estrangera constitueix un extra que permet diferenciar-nos de la resta en aquest món tan competitiu. El nostre alumnat de Francés ho sap massa bé i per això va visitar fa unes setmanes les instal·lacions de l'Escola Oficial d'Idiomes de Xàtiva-Ontinyent, participant així en una activitat programada des de la mateixa EOI i adreçada als estudiants de Francés de 3r i 4t d'ESO de tots els centres de secundària de la ciutat. Una iniciativa amb la qual es pretenia explicar el funcionament intern de l'aulari d'Ontinyent i apropar a l'alumnat de 14 anys aquest centre educador que celebra enguany una dècada de vida.
L'encontre va possibilitar que els xiquets i les xiquetes del poble entraren en contacte amb altres joves interessats per l'aprenentatge de llengües. A fi de facilitar aquesta interacció, l'EOI va organitzar per a tots unes quantes activitats grupals que tenien com a objectiu la pràctica de les diverses destreses comunicatives. Entre aquestes activitats cal destacar la realització d'un divertit kahoot, del qual van eixir triomfants tres alumnes del nostre centre (Laia Aliaga, Meritxell Llin i Paula Muñoz), així com dos estudiants del Pou Clau i del Jaume I.
L'activitat ha sigut valorada molt positivament per Marina Gómez Castro, professora de Francés de l'IES L'Estació, que considera que Espanya és un país afortunat per disposar d'una escola de llengües pública, totalment inexistent en altres països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada