dimecres, 12 de desembre del 2018

Sigues considerat i implica't en la fira solidària de l'institut

L'IES L'Estació obri en breu el seu II Mercat solidari de Nadal
Cartell dissenyat per Óscar Moratalla, Ángel Moreno,
Jordi Revert i Héctor Sáez, alumnes de 3r d'ESO










Després de la càlida acollida que tingué el curs passat el primer mercat solidari, l'IES L'Estació ha decidit repetir aquesta experiència el proper 21 de desembre, últim dia del trimestre i preludi de les tan anhelades vacances de Nadal. La iniciativa, coordinada per les professores Cristina Belda i Pilar Mena, pretén fomentar el voluntariat entre la comunitat educativa del centre i, sobretot, involucrar els més joves perquè se n'adonen de la necessitat d'instaurar aquest tipus de mesures solidàries amb què es busca recaptar diners per ajudar aquelles famílies amb risc d'exclusió social.
Des del nostre bloc de premsa, us animem a col·laborar en aquest projecte. Com? Portant al centre llibres, còmics, roba o altres objectes de segona mà però en bon estat, com ara ornaments, joguines, arracades, polseres, discs compactes, pel·lícules... Amb tot el material recopilat es muntarà un mercadet que oferirà els productes a uns preus econòmics que oscil·laran entre l'euro i els tres euros. La quantitat final recaptada es lliurarà a una associació sense ànim de lucre, la Creu Roja, que invertirà els diners en material escolar.
En aquesta activitat estan col·laborant Vanesa Capsí, Encarna Soriano, Mónica Moscardó i Alberto Llorens, així com alguns estudiants dels cicles formatius i de l'optativa Projecte Interdisciplinari, els quals han dissenyat els cartells que es mostren pels corredors de l'institut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada