dimecres, 5 de desembre del 2018

Dos especialistes en informàtica recomanen no quedar-se obsolets en el camp de la programació

Vicent Ferri amb l'alumnat de 2n de DAW
Un curs més el Departament d'Informàtica del nostre institut ha comptat amb la inestimable col·laboració de dos experts que es dediquen habitualment a la instrucció dels joves. Parlem de Luis Cambra, exalumne del centre i emprenedor en el món del comerç electrònic, i de Vicent Ferri, instructor des de fa sis anys d'aquells estudiants que realitzen la Formació en Centres de Treball. Tots dos han visitat les nostres instal·lacions durant les últimes setmanes, responent així al reclam de la professora Yolanda Monerris, promotora dels encontres amb el nostre alumnat.
Per un costat, Vicent Ferri, amb la seua dilatada experiència en el camp de la informàtica, la consultoria i les noves tecnologies, fou l'encarregat d'atendre els joves de 2n de Desenvolupament d'Aplicacions Web, als quals explicà quines són les estratègies que cal aplicar en l'àmbit professional si s'anhela l'èxit d'un projecte que dispose de les tecnologies idònies i del temps d'execució, el manteniment o el pressupost adequats. Uns aspectes que són difícils de treballar a classe teòricament, manifesta Yolanda; per això, el magisteri de Vicent Ferri és molt valuós per als nostres alumnes, que entren en contacte amb un professional que està treballant a diari amb projectes, clients i negociacions reals.
Luis Cambra i el seu equip, amb l'alumnat de 1r de DAW
La visita de Ferri també ha pretés conscienciar els estudiants de la importància de seguir formant-se, un aspecte vital en el camp del desenvolupament web, que sol ser un sector que experimenta constants actualitzacions. En aquest sentit, la perspectiva de continuar estudiant un cicle o un dels nous graus que han sortit, com ara Biotecnologia i BigData/MachineLearning, suposa una eixida prou encertada en una societat completament interconnectada que requereix constantment professionals del món de les dades, segons explica la nostra companya del Departament d'Informàtica.
D'altra banda, Luis Cambra, instructor d'alumnes de les FCT i de l'FPDual, visità els estudiants de 1r de DAW. Amb la seua experiència tècnica i professional, ell i el seu equip (tots exalumnes nostres) proporcionaren una perspectiva real del món del desenvolupament web. L'objectiu: aconseguir que els joves milloren les seues eixides laborals i que escolten de primera mà les vivències reals de vertaders experts competents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada