dilluns, 5 de novembre del 2018

Un taller sobre Responsabilitat Social Corporativa ensenya l'alumnat a vetlar per la competitivitat i sostenibilitat en l'àmbit empresarial

El primer compromís d'una empresa és ser conscient de la seua relació amb l'entorn físic i social on actua, asseguren els experts. Per aquest motiu, l'IES L'Estació, que té la sort de comptar amb un significatiu nombre d'estudiants matriculats en la Formació Professional, ha analitzat amb el seu alumnat dels Cicles Formatius de Grau Superior el paper actual de les empreses en un món que camina cap a la gestió responsable. I ho ha fet amb l'organització d'un taller sobre Responsabilitat Social Corporativa programat, amb la col·laboració de COEVAL,  per als xics i xiques de primer curs de Comerç Internacional, Desenvolupament d'Aplicacions Web i Administració i Finances.
El taller, impartit per Alfred Montes, especialista en Street marketing i en projectes educatius i turístics, va oferir la possibilitat de participar en diferents activitats lúdiques que donaven prioritat a la col·laboració i coordinació en grup. Amb aquests exercicis basats en la mecànica dels jocs es pretenia que l'alumnat visualitzara la importància d'una gestió socialment responsable, ja que cada decisió presa en el món empresarial impacta en tots els àmbits —social, mediambiental i econòmic— del nostre entorn.
Sens dubte, una efectiva ferramenta que busca conscienciar de la necessitat de programar estratègies empresarials que conduïsquen a un nou equilibri mundial. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada