dijous, 29 de novembre del 2018

Comerç Internacional visita a Fira València la III edició del Congrés Go Global

L'alumnat del CFGS de Comerç Internacional, acompanyat pels professors Javier Nadal, Carlos Pardo i María Jesús Ten, va assistir la setmana passada a una nova edició del Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana organitzat per les Cambres de Comerç de la regió, per IVACE Internacional i per ICEX Espanya. Com a novetat, l'edició d'enguany, que ha reforçat els continguts, ha modificat el seu format a través de vuit espais sectorials on s'oferien múltiples conferències temàtiques i transversals d'alt interés en matèria d'internacionalització.
A pesar que cadascú dels nostres estudiants va assistir a les ponències en funció dels seus gustos i interessos, el grup al complet estigué present en la conferència anomenada Multiplica les teues vendes amb els grans 'Marketplaces', on diversos experts del sector analitzaren el present i el futur dels nous canals de distribució online.
Resultat d'imatges de imagen III congreso go globalGràcies a aquest congrés, l'alumnat assistent ha pogut també descobrir aquells països amb més oportunitats de mercat, mantindre contactes amb compradors o agents de més de quinze nacions així com conéixer altres col·laboradors o entitats financeres, asseguradores i empreses del màrqueting.
La tercera edició del Congrés Go Global ha conclòs amb 1600 inscripcions, unes xifres que confirmen que les empreses donen suport a aquesta cita, segons afirma María Dolores Parra, directora general d'internacionalització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada