dimecres, 7 de novembre del 2018

Émile Breton, una professora nativa francesa, comparteix una setmana amb l'alumnat de l'IES L'Estació

Émile amb Vicent Ribera i Maria Segura,
alumnes de 2n de Batxillerat
Émile i l'alumnat de Francés de 1r de Batxillerat
Aprendre la llengua de Molière amb Marina Gómez Castro és un vertader plaer. L'educadora de l'IES L'Estació, aprofitant les vacances escolars de Tots Sants a França, ha convidat la professora nativa Émile Breton a visitar el nostre alumnat que està cursant Francés com a optativa. Els joves de 3r i 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat, que quedaren encantats amb l'experiència, aprofitaren aquesta gran oportunitat que els permetia posar en pràctica les seues destreses comunicatives orals amb una resident del país veí.
Émile, que viu a La Lorraine —una regió situada al nord-est de la República Francesa—, va respondre amb amabilitat i simpatia tots els dubtes plantejats pels escolars, que es mostraven interessats per les característiques i curiositats del seu lloc d'origen i per la situació de l'ensenyament al país de la llibertat, la igualtat i la fraternitat.
L'encontre també tingué la seua vessant lúdica, ja que Émile Breton els va parlar dels seus gustos musicals i els va ensenyar una cançó en francés. A més, amb els més menuts proposà diversos jocs que feren més dinàmics els cinquanta-cinc minuts de classe.
La trobada, en general, ha sigut valorada molt positivament per l'alumnat, que ha tingut l'oportunitat de conversar amb una nativa així com de descobrir nous aspectes de la cultura francesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada