dimecres, 24 de maig del 2017

Caminant per les belles terres ontinyentines

Una ruta pel Barranc dels Tarongers ensenya l'alumnat de l'IES L'Estació a gaudir de la natura amb respecte
L'excursió també instruí els estudiants en la utilització d'allargavistes o càmeres per elaborar reportatges de caire científic
Fotos, Salva Argente
Aprofitant els càlids rajos d'un sol primaveral que incrementa lentament les temperatures, l'alumnat de 4t d'ESO matriculat en l'assignatura de Cultura científica ha organitzat una eixida al Barranc dels Tarongers, un paratge natural situat entre els termes municipals d'Ontinyent i Bocairent. Amb aquesta activitat, que va comptar amb dos guies excepcionals, els professors Salvador Argente i Toni Ferrero, es pretenia sensibilitzar els estudiants de la importància de respectar i cuidar el nostre entorn natural. "En espais com aquests, cal aprendre una lliçó capital: mantenir la compostura, el silenci i gaudir, sobretot, del medi ambient", explica el biòleg Salva Argente.
El grup tingué l'oportunitat de conviure durant un matí amb habitants tan peculiars com per exemple sargantanes, fardatxos, serps d'aigua o gripaus, que foren estudiats amb vertadera fascinació. Des del cel, una parella d'àguiles de panxa blanca o aus com el Troglodytes observaven la colla.
És comprensible que l'alumnat, conclosa la jornada, no volguera tornar cap a classe. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada