dimarts, 25 d’abril del 2017

Jornada de sensibilització

L'IES L'Estació, espai impol·lut
El centre emprén un conjunt d'actuacions per conservar net l'institut i aconseguir ciutadans més responsables amb el medi natural
Fotos: Toni Ferrero Belda
Estat d'una de les pistes abans de
l'actuació de l'equip de neteja
Sens dubte, compartir un entorn cuidat, net i lliure de qualsevol tipus de contaminació, incloent l'acústica, contribueix a millorar la convivència i l'harmonia entre tots els membres de la comunitat educativa. Aquesta és la filosofia de l'IES L'Estació, que ha encetat una campanya de sensibilització per tal de conscienciar l'alumnat de la necessitat de mantindre unes instal·lacions exemptes d'una brutícia generada per tots nosaltres.
Per aquest motiu, diverses patrulles de neteja, integrades per estudiants i docents dels diferents nivells educatius, han recorregut durant vint minuts tots els racons del centre equipats amb bosses de fem, guants i ganes. Els resultats, segons s'aprecia a les imatges, són evidents: un institut lliure de deixalles.
Aquesta iniciativa ja s'havia dut a terme el curs passat. Però aleshores tres patrulles setmanals, acompanyades pels tutors corresponents, netejaven les distintes zones exteriors. Enguany, en canvi, s'ha optat per implicar a la vegada a tots els components d'aquesta gran família que és l'IES L'Estació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada