dissabte, 13 de juny del 2015

Trepidant fi de curs a l'IES l'Estació

Lliurament de guardons als millors expedients de 2n Cicles Formatius
Guardonats de 1r Cicles Formatius
Dimarts 9 i dimecres 10 de juny, van tenir lloc a l'IES l'Estació un munt d'activitats per donar per finalitzat aquest curs 2014-2015. A banda dels sopars de gala i de les excursions a Barcelona i a Alacant, les activitats esportives promogudes pel Departament d'Educació Física han sigut les més destacades. Barranquisme, ciclisme de muntanya, natació, futbet o acrogimnàstica han sigut algunes de les activitats en què tant l'alumnat com el professorat en general han pogut gaudir d'un ambient de total complicitat.
Guardons 1r de Batxillerat
El dia 10, al saló d'actes, a més d'exhibicions d'acrogimnàstica, es va fer lliurament de guardons a l'alumnat més destacat,  i  també dels guardons del concurs d'espots publicitaris contra l'abús sexual infantil i del premi de redacció en anglès. Cal fer esment però a les proves PAU, que han estat realitzant-se durant els dies 9, 10 i 11. Per això, un record també al nostre alumnat de 2n de Batxillerat, al qual hi desitgem la millor sort.
Si vam començar el curs un ja llunyà i calorós dia 3 de setembre, ara hem pogut acabar amb un oratge suportable, amb esporàdics ruixats i un nou vent més fresc. Un curs més, un any de vida, benvingudes i comiats; ara toca descansar, agafar una mica d'espenta per continuar endavant. Bon estiu a tothom des de L'ANDANA.
Fotos de Toni Ferrero i L'ANDANA

 Guardonats 3r d'ESO 
 Guardonats de 2n Cicle d'ESO:



 Guardonats de 1r Cicle d'ESO:


Premis als millors espots contra l'abús sexual:


Premis a la millor redacció en anglès:

Activitats esportives:
Acrogimnàstica:



Barranquisme:


Ciclisme de muntanya:

Activitats al Poliesportiu


Proves d'Accés a la Universitat:

Acomiadament del professor de Filosofia, José Félix Baselga:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada