diumenge, 21 de juny del 2015

Vicent Enric Belda en la campanya llegir en valencià de Fundació Bromera

Il·lustració de Marc Bou
Diumenge 20 de juny ha arrancat la desena campanya d'animació a la lectura Llegir en valencià. Paraules d'amor, que organitza amb encomiable treball, amor a la nostra llengua i un exquisit gust literari la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Amb el diari Levante i al mòdic preu d'1 euro, les lectores i lectors poden adquirir cada dissabte i diumenge un dels 11 volums de la campanya.

La campanya d'enguany, compta com és habitual amb les plomes més conegudes de la nostra literatura, com és el cas de Joan Pla, Gemma Pasqual, Joanjo Garcia, Francesc Gisbert, Pasqual Alapont, Maria Jesús Bolta, Àngels Moreno, Josep Millo, Vicent Sanhermelando, Mercè Climent i també el professor de l'IES l'Estació Vicent Enric Belda.

Els animalets de Sant Antoni és el títol del llibre amb el qual el  nostre professor participa en aquesta campanya; una història que tracta de l'amor als animals i de la relació dels néts amb els seus avis, embolcallat tot en l'entorn tan especial de les tradicionals festes de Sant Antoni de Canals. El 26 de juliol al vostre quiosc!
Imatge institucional de la campanya

Dia 17 de juny, presentació de la campanya Llegir en Valencià, amb Maria Jesús Bolta, Pasqual Alapont, Joanjo Garcia, Vicent Santhermenaldo, Mercè Climent, Joan Pla, Francesc Gisbert, Vicent Enric Belda, Josep Millo, Àngels Moreno i Josep Antoni Fluixà. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada