dilluns, 7 d’octubre del 2013

LA GUARIDA DEL ESCRIBA

LA GUARIDA DEL ESCRIBA

L'ANDANA us convida a participar amb les vostres creacions literàries o pictòriques en un nou bloc dirigit per alumnes del nostre centre i adreçat a la gent jove amb inquietuds artístiques.

LA GUARIDA DEL ESCRIBA és un bloc d’art -d’arts plàstiques i d’escriptura creativa-, que ha nascut a l’IES l’Estació, originat segurament per l’alta concentració de creativitat que sura en el nostre centre. De caràcter absolutament independent, Rubén Cambra, que estudia Batxillerat Artístic (Batxillerart!), és la seua “alma mater”. L’hem convidat que ens revele els secrets més ben guardats de "la guarida".
Autor: Rubén Cambra -  Nom: Ira

Com va eixir la idea del bloc?
Rubén: La idea la vam tenir per casualitat, quan li ho vaig proposar al meu company Khalid. Em pensava que ell ho veuria com una ximpleria, però no va ser així, ja que li va agradar, i simplement ens vam juntar unes quantes persones més (il·lustradors i escriptors ) i vam obrir el bloc. I, a poc a poc, fins ací hem aplegat, dos mil visites!. Aquelles persones érem: Khalid, David Vicens, Sephi, Vicent Albert i jo mateix.
En un principi, era jo l’encarregat de dissenyar la pàgina. Ara som presents a facebook i twiter, que ens donen la major difusió. Ara mateix, en el grup de treball, cadascú té una  feina: Vicent Albert és cap dels escriptors i captador de gent amb aquesta habilitat;  Sephi s’encarrega de facebook; Khalid és l’encarregat de twitter; David Vicens és difusor i administrador de publicitat. Jo m’encarregue dels il·lustradors i sóc administrador general i supervisor.

Quin és el mètode de treball?
Rubén: Els continguts principals són la il·lustració i l’escriptura. Nosaltres pengem els nostres treballs, i, a banda, comptem amb un bon nombre de col·laboradors, que ens envien les seues creacions a  laguaridadelescriba@gmail.com. També tenim previst fer algun tipus de concurs al mes per a les millors il·lustracions i relats. També ens fixem en què fa la gent per les xarxes. Hem fitxat una xica de València anomenada Sandra (''Ave Fenix''),  que ja col·labora amb nosaltres, etc.

A qui va adreçada la vostra pàgina?
Rubén: Aquesta pagina va adreçada a tot tipus de persones. Volem motivar i potser engegar l'espurna que traurà a la llum futurs creadors. Tenim relats llargs i relats curts. I des de simples composicions pictòriques a disseny de tatuatges.

Què destacaries de La Guarida
Rubén: Que som persones molt austeres, molt solidàries i molt bona gent, que, en poques paraules, desitgem mostrar la nostra creativitat i motivar a altres persones com nosaltres. Per cert, gràcies a L’ANADANA i als seus lectors pel seu interès. Igualment, us animem que col·laboreu en aquesta pàgina feta per a gent com vosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada