Tast de vins a Fontanars dels Alforins
El dia 14 d'octubre, l'alumnat dels Cicles de grau
superior d'Administració i Finances i els de Comerç Internacional realitzaren
un curs bàsic de tast de diferents varietats de vins a les instal·lacions de l'empresa
vitivinícola Bodegas Los Pinos, a Fontanars dels Alforins.
Aquest celler es caracteritza per ser una de les
primeres empreses a Espanya que fan vins de producció ecològica, per la qual cosa ha rebut
nombrosos premis internacionals.
En primer lloc visitaren, les instal·lacions de
l'empresa on el tècnic anava explicant el procés d'obtenció dels diferents vins
i les seues característiques més importants. A continuació, es va realitzar el tast
de dos tipus de vins, un de clar i un altre de negre.
Els tècnics explicaven com cal agafar la copa de vi, com
observar-ne el color, el pòsit, les aromes... entre d'altres característiques.
Carlos Pardo, professor
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada