dimarts, 9 de gener del 2024

L’Ajuntament aprofita les vacances per a millorar l’aulari prefabricat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprofitat les vacances escolars de Nadal i Reis per a fer diverses millores i actuacions en alguns col·legis i instituts públics de la localitat. En concret, a través de les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient i amb la supervisió de la regidoria d’Educació, s’ha procedit a la realització d’obres que el regidor Ferran Gandia destacava que «són actuacions que s’han dut a terme aprofitant aquest període de pausa, reduint així les molèsties a l’alumnat mentre es fan tasques necessàries de manteniment».

Així, en relació amb el Pla Edificant, la Generalitat Valenciana ha portat a cap diverses obres de millora als aularis provisionals on s’imparteix la docència a l’IES L’Estació mentre s’executen les obres del nou centre. Aquestes actuacions han inclòs obres de perfeccionament del drenatge i clavegueram, així com del pavimentat de l’accés, a les quals el Secretari Autonòmic d’Educació, Daniel McEvoy, es va comprometre amb l’alcalde Jorge Rodríguez durant la seua visita a la ciutat el passat mes de novembre.

Des de la regidoria de Territori, Óscar Borrell ha recordat que «si bé és la Conselleria d'Educació la que ha finançat les actuacions del Pla Edificant, la gestió i execució d’aquestes obres ha estat íntegrament a càrrec de l'Ajuntament. Una bona gestió que ens ha permés obtenir uns diners de romanent que hem pogut aprofitar en benefici de l’alumnat», assenyalava l’edil.

Al llarg d’aquest període de vacances escolars també s’han fet actuacions de diversos tipus al Lluís Vives, Bonavista, Vicent Gironés, La Solana, Carmelo Ripoll i CEE Vall Blanca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada