dijous, 11 de gener del 2024

Crònica del concurs fotogràfic d'El Justícia

El Justícia: Díhuit anys de passejos

literaris i concursos de fotografia

Informa Marc Pérez, de 4t B

Gabriel, Ximo, Laura, Alfred i Sara, 
membres del jurat

Com ja és tradició a l’IES L’Estació, l’alumnat de 4t d’ESO del curs 2023-24 ha participat en el famós concurs fotogràfic on el nostre poble sempre és el protagonista.

Els dies 22 i 23 de novembre els alumnes de 4t de l’ESO sortiren de les aules per gaudir d’un recorregut pel poble amb Alfred Bernabeu, amb motiu de la lectura d’El Justícia (Joan Torró).

La ruta comença a prop del Pont Vell cap a les 9:00, i es travessen diversos carrers del poble fins a arribar al Palau de la Vila, on es visita el criptopòrtic. Aquesta ruta, a més, compta amb les explicacions del cronista oficial de la ciutat d’Ontinyent i exprofessor de Valencià del nostre institut, Alfred Bernabeu, que incloïen temes tan diversos i interessants com la toponímia, la història del poble i, el més important, on succeeixen les accions de la novel·la, cosa que feia l’excursió amena i captivadora.

Aquest any, Alfred, que forma part del jurat, ha ficat èmfasi en l'originalitat, ja que hi ha molts indrets que mai o quasi mai s’han fotografiat, mentre que altres, com el Pont Vell, han sigut fotografiats més d’una vegada cada any.

En aquesta dihuitena edició del concurs fotogràfic, els guanyadors, presentats el dia 22 de desembre, foren Leonor Yepes (Primer premi, 4t ESO C), Maria Enguix (Segon premi, 4t ESO A) i Marc Pérez (Tercer premi, 4t ESO B). I amb açò, s’acaba una altra edició del concurs fotogràfic d'El Justícia, a l’espera d’una nova edició amb la qual gaudir de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada