dimarts, 21 de novembre del 2023

L’alumnat d’AFI visita l’empresa LURBEL

Un any més, l’IES L’Estació ha visitat les instal·lacions de l’empresa ontinyentina LURBEL, S.L., una companyia especialitzada en el disseny innovador de tota una gamma de peces tècniques esportives. Els promotors de la marca, els germans Miguel i Javier Lurbe, foren els encarregats d’oferir una visita guiada a l’alumnat dels dos cursos d’Administració i Finances, que estigueren acompanyats de les seues professores Amparo Asensio i Carmen Doménech. Per a les docents, l’encontre amb els responsables de l’empresa va ser «tot un plaer», ja que aprofitaren el matí per a explicar al grup totes les parts d’elaboració dels seus productes d’alta qualitat tèxtil. 

Durant la visita, els estudiants van poder conéixer el funcionament intern de la firma, tant des del punt de vista de la producció com del magatzematge i la logística. A més, pogueren comprovar que LURBEL, S.L. és una empresa que aposta pels productes per a la rama sanitària. De fet, els germans Miguel i Javier els van mostrar els calcetins Regenactiv, especialment dissenyats per als peus sensibles i delicats. Es tracta d’un article avançat i modern que manté la pell en correcta asèpsia i permet una millor recuperació de les parts afectades.

Aquesta companyia, amb 30 anys d’experiència en el sector, ha aconseguit fer-se un lloc en el mercat potenciant la innovació, la fabricació pròpia i el servei ràpid al client.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada