dijous, 21 d’abril del 2016

Miguel Gandia Huerta, campió als Skills 2016

Yolanda Monerris, Miguel Gandia i Pere Crespo
Miguel Gandia, de l'IES l'Estació, guanya el concurs Skills 2016 de disseny web

Miguel Gandia Huerta, alumne de segon curs del Cicle Formatiu Superior de Desplegament d'Aplicacions Web de l'IES l'Estació s'ha proclamat vencedor dels "Skills 2016" en l'especialitat de dissenys web, en el concurs autonòmic que s'ha celebrat al Centre Integrat de Formació Professional de Mislata, el passat dimarts 19 d'abril.

Comunitat Valenciana Skills: Campionats de Formació Professional és un concurs amb el suport de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i del Fons Social Europeu, el qual té com a finalitat seleccionar els millors i les millors alumnes de diferents especialitats de formació professional per tal de promocionar aquesta modalitat educativa. Alhora, serveix per reconéixer la tasca docent del professorat d'FP i per crear un punt de trobada entre professionals, professorat i alumnat.
Miguel amb els altres classificats

"Skills" és una prova especialment dura (set hores programant una aplicació web sense comptar amb cap més ajut que un full d'apunts manuscrit per dues cares), a la qual solament pot accedir alumnat menor de 22 anys. La recompensa del primer premi obtingut per l'ontinyentí Miguel Gandia Huerta representa una gran oportunitat professional, ja que tindrà l'honor de formar part de l'equip valencià que participarà al concurs estatal "SpainSkills 2017". Aquest prestigiós concurs compta amb el patrocini d'importants empreses tecnològiques del sector, com ara Google, Microsoft o Accenture, les quals hi manifesten un evident interés per reclutar nous talents de la informàtica. Els guanyadors de l'edició estatal ens representaran en l'edició "WorldSkills 2017", que se celebrarà a Abu Dabi.

Miguel amb l'expert Lorenzo González
El professorat del Departament d'Informàtica de l'IES l'Estació manifesta la seua satisfacció pel premi, que confirma l'alt nivell de preparació obtingut en els Cicles Superiors del centre. Per altra banda, elogien l'alumne Miguel Gandia, de qui destaquen la seua intel·ligència, capacitat de treball, humilitat, educació i bonhomia. 

Enhorabona, Miguel! 



Concursants i tutors skills 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada