dijous, 26 de febrer del 2015

Javier Nadal en l'Erasmus+

El professor Javier Nadal, de l'IES l'Estació, seleccionat per al Programa Erasmus+ amb la puntuació màxima 
Pere Vañó, Javier Nadal i Amparo Asensio

El professor José Javier Nadal Morant, de l'IES l'Estació, ha estat seleccionat, amb la màxima qualificació, per al Programa Erasmus+ de l'Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus per realitzar pràctiques docents a Irlanda. Sols dos professors han estat seleccionats per a Irlanda, i dos més per al Regne Unit. En el cas del nostre professor, el centre de destí és la ciutat d'Athlone. En el procés de selecció del professorat, realitzat per la Conselleria d'Educació Cultura i Esport, s'ha valorat tant l'habilitat lingüística en anglès com la capacitat docent.
Athlone, Irlanda
Aquest programa Erasmus+ per a professorat possibilita impartir docència en altres països i també el desenvolupament tant professional com personal del docent. Amb açò, es pretén afavorir l'aprenentatge de llengües estrangeres i fomentar el plurilingüisme en el nostre sistema educatiu. Dins d'aquest programa, el professorat formarà part activa de l'equip docent del centre de destí, on s'intercanviaran metodologies i coneixements i s'impartirà docència directa; a més, es realitzarà un estudi de camp al voltant de la repercussió d'aquests programes. Des del punt de vista de la Conselleria d'Educació, es tracta d'un programa únic i pioner, per la qual cosa n'espera bons resultats que ajuden a canalitzar futures convocatòries.
Javier Nadal explica: "La beca és pionera a la Comunitat Valenciana i també a nivell estatal i és una oportunitat per al docent de compartir experiències en centres d'altres països". També agraïa a l'IES l'Estació la promoció, suport i recolzament en la posada en marxa i desenvolupament d'iniciatives innovadores de plurilingüisme i programes de mobilitat. 
El Professor Javier Nadal, va participar en 2012 en un altre programa internacional, el Projecte Europeu Innovació i emprenedors.  Connectant educació, empresa i comunitats locals, que va tenir lloc a Herning, Dinamarca, tal i com vam tenir l'oportunitat d'informar en el seu moment en L'ANDANA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada