divendres, 6 de febrer del 2015

Dia de la Pau



Divendres, dia 30 de gener, el nostre alumnat d'ESO, amb l'alumnat del Col·legi Lluís Vives, va celebrar el Dia de la Pau. Seria possible que tot el món poguera viure en pau, encara que fóra només un dia a l'any? Aquest és desig que Àngela Rios, de 1r d'ESO, ens mostra en la seua crònica. Les fotos són del gran Toni Ferrero.


El Dia de la Pau
Àngela Rios Ferri - 1r ESO B


L'alumnat de l'IES l'Estació vam anar al Col·legi Lluís Vives per celebrar un dia tan especial com ho és el Dia de la Pau. Quan hi arribàrem, ens van portar al pati, on es trobava tot l'alumnat, des dels de tres anys fins als de sisé de Primària.
Després vam encendre una foguera menuda, on els alumnes i les alumnes anàvem tirant papers on eren escrits els nostres bons desitjos de pau. En acabant, vam cantar la cançó "No dudaría" d'Antonio Flores, acompanyats al piano per un mestre del Lluís Vives. Els alumnes d'aquest col·legi van fer un colom i cadascú li posava una ploma, que també era un desig de pau. Quan vam acabar, ens van portar a una aula on es trobava l'alumnat de sisé, que ens havien preparat unes taules plenes de roses, llepolies, papes, galetes, fruits secs...
Quan acabàrem aquest esdeveniment, els nostres professors ens portaren al Palau de la Vila, on vam conèixer la història d'aquest vell edifici.

Aquest dia tan especial, m'ho vaig passar molt bé amb els meus companys. Em va agradar molt el que ens van preparar els alumnes del col·legi Lluís Vives, però el que més em va agradar és el sentit del Dia de la Pau, un dia en què no hauria d'existir la violència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada